diumenge, 8 de maig del 2011

PROGRAMA MxS CORNELLA

1. Racionalització de l’estructura municipal amb una reducció dels càrrecs polítics, anomenats de confiança. Volem professionals que es dediquin a la política i no polítics professionals.

2. Fer públics els serveis de l’ajuntament que hagin estat externalitats: neteja, manteniment d’aigües, enllumenat públic,.. per crear ocupació i oferir serveis de qualitat.

3. Creació d’un cos d’agents cívics per vetllar del manteniment i bon ús dels espais públics i contribuir a millorar el marc de la convivència municipal.

4. Millora i ampliació dels espais verds que tenim a Cornellà, amb instal•lacions dirigides als diferents col•lectius de la nostra ciutat: infants, joventut, 3ra edat.

5. Promoció real i transparent d’habitatge municipal de protecció oficial.

6. Ampliació i foment dels espais municipals de treball, dirigits a aquelles persones que vulguin portar a terme projectes d’innovació o de treball autònom però sense recursos, per disposar d’un espai de treball propi.

7. Millora de la xarxa d’escoles Bressol i/o absorció d’escoles de titularitat privada amb objecte de constituir una xarxa publica d’escoles infantils a l’abast de tota la població.

8. Partides econòmiques municipals dirigides als centres d’ensenyament de Cornellà, inclosos a les xarxes que reben fonts de l’administració autonòmica, que possibilitin una millora del serveis educatius rebuts i una descàrrega de les despeses addicionals que aporten les famílies.

9. Construcció de noves residències publiques per a la 3ra edat i/o absorció de resi¬dències de titularitat privada amb objecte de constituir una xarxa publica de centres per a la gent gran.

10. Creació d’ una xarxa municipal d’ assistents socials per millorar el servei i atenció a tota la ciutadania amb necessitats.

11. Assumim el compromís de cobrar com a regidors i regidores el mateix salari que tenim en la nostra vida professional privada.




Nosaltres SI
som socialistes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada